Wednesday, 28 December 2011

Pergaduhan Antara Laman Web

WIKIPEDIA : Aku tahu semuanya.

FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang .

TAGGED : A'aa, semua kenalan aku kau curi !MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !

TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau .

GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya .

MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses .

IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada !

MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer !

IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi ! !

INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde , korang lagi la takde ! Power tak aku ?

FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi . Jadi gua yang terbaekkkkk !!!

YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde, mana boleh buat email !

GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak !

MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu ?

TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik . . baru korang tau siapa paling power..

11 comments:

aisy said...

Hoho.. tnb bersuara.. semua senyap~

syahirooAhmad said...

TNB satu2 nye kat malaysia ni..dia konke wehhh

Farid said...

ya betoi tu kwn2...haha....x dak elektrik...nk seterika baju pown x leh

Muhammad Naqib said...

Sokong TNB..,

Cik Oda Gelang said...

hahahahha..ngok ngek betul

Farid said...

hehehe...betoi2

Izz Diyanah said...

pandai tul awk eh..awk yg create ker???mohon share ok...

~kiinaa~ said...

haha, lawak, tapi memang betul :p

Farid said...

boleh ja nk copy x kisah pown....hehe...xdak lah..amik dari rakan2 fb.....

yup betoi tu kina

Izz Diyanah said...

ok2..mekasih eh...jalan sini

Farid said...

allright