Monday, 19 December 2011

Kutipan Nuffnang selama Sebulan

Nah tengok lah...berbaloi la utk new blogger mcm aku ni....hehe
hehe...sikit aja...


ni plak nilai berapa lagi yg aku perlu kumpul utk keluarkn cek...hehe
sikit lagi

ni plak nilai unik aku utk minggu ini....hahaha....
hehe...
ni plakk utk keseluruhan org masuk dn page view selama sebulan aku berblogging....hehe

x nmpak...juz clik picture tu....

ohh yaa pendapatan churp2 aku selepas 2 hari aku pakai....
tngok la,,,sikit aja

hehe...sikit aja

sampai sini saja...tujuan aku bukan untuk berlagak tetapi untuk  memberi semangat kepada new blogger...hehe
Ingat...pendapatan akan banyak apabila follower dan blogwalking dtg singgah blog kita...

So Kawan2 support la saya juz click iklan nuffnang dan churp2......hehe
Tiada Paksaan

16 comments:

katak comel said...

pelan2 kayuh ye..lme2 nty dptla cashout

Mahamudah Mutiani said...

Saya yg klik banyak2 tuu.. Klik lh saya punye lak~ Baru 0 sen skang ni~ huhu~

Farid said...

@katak comel.....betoi kakak...hehe

@Mahamudah mutiani....haha...betoi ka...hehe...ok saya support nyaa

burnkelana said...

moh kita pakat2 klik2 kat sini.. bleh cash out cepat skit..!

Farid said...

@burnkelana.....jasamu dikenang....nnti saya klik balik...hehe

LaLa said...

heee, dtg klik churp2 ngan nuff kat sini :)

support me back :)

Farid said...

@LaLa....oright...support balikk

Teenager Housemaid said...

thanks support u too..;)

and moga cpt dpt pendapatannye..:)

BukanSekadarNama said...

wah..menarik ni...as a new bloggger..sgt teruja nk cuba.. t dah buat jln lupa klik2 ok!...

Farid said...

@Teenager.....hahaha...tq..saya support balikk

@BukanSekadarNama.....ok tq...saya akn support balik

ida said...

wah cepatnya da dpt byak tu..bg la tips skit heheh

EYDA REINOKU said...

wah cepatnya da dpt byak tu..bg la tips skit heheh

Farid said...

hahaha....x dak tips apa pown...

cik hijau purple VS nur faie said...

pakchik farid . . . mcm mane nak naikkan earning kat nuffnang tu .

duan said...

tolong lah klik2 jugak saya pye ye..

Farid said...

senang ja....org klik iklan naik la cik hijau oii..

insya allah duan...saya klikk