Monday, 28 November 2011

I love U Nuffnang.....

haha....sry kawan2 x wat entry semalam,,,,pak long ayah aku meninggal dunia,,utk aku kira tok long aku la...hehe....
arini nak cakap apa yg aku dapat utk minggu first aku main blog...skunk dah masuk minggu ke3
nuffnang baru update ja duit aku...hehe....
bangga nk tunjuk ni...
nah tengok
click utk besarkan....

 haha...RM2.85 kot....utk minggu ke2 n skunk minggu 3 x taw gi....
saya syg nuffnang....and dah delete syarikat iklan lain seperti adverlets ngan adsniaga...
harapan aku utk mintak balik la status istimewa nuffnang iaitu gliterati....hehe
kena tunggu 4 hari kot....huhuh....sayang kamu nuffnang...x maw curang dah

17 comments:

susulemakmanis said...

WAAA..OK LA TUE!HEHE.nanti blnja akak k..hehe..btw,salam takziah..

Atieqah Arr said...

Assalamua'laikum. Mahu tanye, mahu tanye! Caner nak letak iklan nuffnang ni at blog? Ta reti la. Na jugak. Hmm. Duet tu pulak cane na amik? Huwaa. Ajarla caye ^^

Farid said...

@susulemakmanis haha....boleh saja kakak....okay

@Atieqah Arr Wsalam....senang saja click add Ads,then ada 3 pilihan kod...amik semua tau....lepas tu ada tutorial dia,pilih ja kalo awak pkai blogspot....then ada step by step...follow jaa....ssh nk ckap...try tengok ja...saya pun org baru....utk duit cukup rm50 bwu leh amik....nama n ic ikot kad pengenalan...then alamat...nnti depa ntar kt umah...slalunya HSBC bank...ok yg tu jaa...

shazwan: said...

cmne nak naik earning nuffnang bro? aku nye kosong ag ahha. xkn org klik je da masuk duit kot?

Lia Irdelia said...

haha.
taniah2.. :)

Farid said...

@shazwan aku dapat pun hasil klik la...nk dapat BE susah kot...haha
tu pun orang yg klik sayangnya aku dpt duit ni bukan status gliterati...
kalo tidak mesti rm4 ke rm 5....tadik bwu ntar email kat nuffnang...mintak status tu balikk n delete semua iklan yg pernah aku bubuh...hehe

Farid said...

@Lia Irdelia ...tq yaa

syieda ;) said...

earning still xnaik. huhu.
camne nk email kt nuffnang untuk mintak status glitterati eyh?

monster comel said...

wahh banyaknya :)

Farid said...

@syieda lebih kurang 4 hari..depa akan bagi...yg penting x dak syarikat iklan lain...juzz nuffnang and google adsense.....

@monster comel.....rezeki kot...alhamdullilah

Rina Supian said...

Tahniah...

syieda ;) said...

ohh, macam mana nk dpt earning ni?
payah la nuffnang ni. huhu~

Farid said...

@Rina Supian tq

@Syieda saya dpt melalui kempen CPC
cpc tu mksud nya org klik laa...yg tu jaa kalo x dpt tu mksud nya x dak org klik laa...huhu...doa2 la dapat kan CPM...CPM tu org msuk blog ja duit masukk...

cik pinaz said...

kenapa pnaz punya tak naik2 pun .. sedihnya :(

bagi la tips sikit :)

Farid said...

@cik pinaz.....saya pun tak tahu...yg penting kita kena setia la...and nnti ada la owg klik...meh saya tolong sekali...hehe

cik pinaz said...

hehe tq tq nat blanja KEPSI ~

Farid said...

haha.....okay